Onderzoek en begeleiding

Onderzoek en begeleiding bij kinderen en jongeren met leer-, gedrags- en sociaal emotionele problemen. 

Zijn er vragen over het leren, gedrag en het welbevinden van een kind of jongere? Dan is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat de achtergrond daarvan is én welke aanpak het beste werkt. Om de talenten van elk kind of jongere optimaal tot bloei te laten komen en ervoor te zorgen dat alle kinderen hun mogelijkheden maximaal benutten, is de juiste begeleiding essentieel.

​Zowel ouders als scholen kunnen bij ons terecht voor onderzoek en begeleiding. Ons team bestaande uit orthopedagogen, psychologen en GZ-psychologen doet onderzoek en biedt begeleiding op het gebied van leer-, gedrag- en sociaal emotionele problemen. We werken handelings- en oplossingsgericht, met praktische adviezen die goed werkbaar zijn. Bij Edux staat het kind centraal en worden ouders en school nauw betrokken bij het onderzoek en/of de begeleiding. 

We zijn op korte termijn inzetbaar (geen wachtlijsten). In een groot aantal gemeenten worden onze onderzoeken en begeleiding, na verwijzing van het CJG of de huisarts, jeugdarts of een medisch specialist, vergoed. Klik hier voor meer informatie over vergoeding.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact met mij op.