Vind je kracht en vergroot je zelfvertrouwen! (leerlingen groep 5 t/m 8)

Rots en Water

‘Rots en Water’ is een psychofysieke trainingsmethodiek waarbij kinderen in hun kracht gezet worden. Niet door praten maar middels bewegingen en oefeningen leren ze hun eigen fysieke en innerlijke kracht herkennen waardoor ze zich mentaal sterker gaan voelen. Tevens leren ze om beter met innerlijke spanningen om te gaan. Doordat ze het gevoel zelf ervaren en leren ankeren is de transfer van het geoefende naar de praktijk groter dan bij veel andere trainingen.

Voor wie?

Voor alle leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisschool die zich zelfverzekerder en weerbaarder willen voelen zodat ze bijvoorbeeld beter leren omgaan met groepsdruk, plagerijen van zichzelf en anderen, gemakkelijker nieuwe vriendschappen kunnen sluiten, leren hoe om te gaan met spanningen tijdens toetsweken. Ook voor jongeren met faalangst, gedragsproblemen en hoog gevoeligheid kan de training veel tools bieden.

Trainers

Barbara Stevens (orthopedagoog) en Sanne Leemans (psycholoog) zijn gespecialiseerd in kinderen en jongeren met aandachts- en concentratieproblemen, gedragsproblemen en/of sociaal emotionele problemen.

Wanneer: de training start net na de herfstvakantie 2017 en zal voor de kerstvakantie zijn afgerond.
Groepsgrootte: 4 tot 10
Duur: 8 bijeenkomsten van 1 uur
Waar: Edux  Onderwijspartners   Tolweg 11 – Ulvenhout
Bekostiging: Edux is zorgaanbieder van verschillende gemeenten. Mogelijk dat de kosten vergoed kunnen worden. Voor meer informatie neem contact op met 1 van de 2 trainers, Sanne Leemans of Barbara Stevens.
   

    

Over deze training is er op 27 september 2017, van 19.30 - 21.00 uur

een informatie-avond bij Edux.

Iedereen is van harte welkom.

Wil je erbij zijn? klik HIER voor aanmelding.

Sanne Leemans

Sanne Leemans

Adviseur Onderzoek en Begeleiding, Psychologe
Barbara Stevens

Barbara Stevens

Orthopedagoog NVO