Vind je kracht en vergroot je zelfvertrouwen! (kinderen van 8 tot 12 jaar) - training start na de herfstvakantie 2018

Rots en Water

‘Rots en Water’ is een psychofysieke trainingsmethodiek waarbij kinderen in hun kracht gezet worden. Niet door praten maar middels bewegingen en oefeningen leren ze hun eigen fysieke en innerlijke kracht herkennen waardoor ze zich mentaal sterker gaan voelen. Tevens leren ze om beter met innerlijke spanningen om te gaan. Doordat ze het gevoel zelf ervaren en leren ankeren is de transfer van het geoefende naar de praktijk groter dan bij veel andere trainingen.

Voor wie?

Voor alle leerlingen van 8 tot 12 jaar die zich zelfverzekerder en weerbaarder willen voelen zodat ze bijvoorbeeld beter leren omgaan met groepsdruk, plagerijen van zichzelf en anderen, gemakkelijker nieuwe vriendschappen kunnen sluiten, leren hoe om te gaan met spanningen tijdens toetsweken. Ook voor jongeren met faalangst, gedragsproblemen en hoog gevoeligheid kan de training veel tools bieden.

Trainers

Celine Groen-Bakker en Babara Stevens zijn gespecialiseerd in kinderen en jongeren met aandachts- en concentratieproblemen, gedragsproblemen en/of sociaal emotionele problemen.

 

Wanneer:  woensdagmiddagen na de herfstvakantie 2018 van 13.30 - 14.30 uur
Groepsgrootte: 4 tot 6
Duur:
8 bijeenkomsten van 1 uur  
Waar: Edux  Onderwijspartners   Tolweg 11 – Ulvenhout
Bekostiging: Edux is zorgaanbieder van verschillende gemeenten. Mogelijk dat de kosten vergoed kunnen worden. Voor meer informatie neem contact op met 1 van de 2 trainers, Celine Groen-Bakker en Barbara Stevens

  

Celine Groen-Bakker

Celine Groen-Bakker

Orthopedagoog
Barbara Stevens

Barbara Stevens

Orthopedagoog NVO / GZ-psycholoog