Workshop Power for Learning

Power for Learning

een krachtige aanpak om kinderen te versterken in hun leergedrag; denken over leren

denk- en leervaardigheden verweven
in de dagelijkse klassenpraktijk

Vanuit een exclusieve samenwerkingsrelatie met de IJsselgroep, Thinkwell en de universiteit van Newcastle bieden we scholen een gecertificeerd opleidingstraject aan. Daarnaast is het opleidingstraject ook gevalideerd door registerleraar.nl.

Power for Learning is een (vervolg)aanpak van Thinking for Learning®. Het richt zich op het versterken van het leergedrag van de groep en de individuele leerlingen.

Wil je dat je leerlingen zelf meer de regie nemen over hun eigen leren? En het leervermogen van je leerlingen en de groep als geheel meer zichtbaar en expliciet maken? Of juist met je team, leerlingen en ouders een klimaat creëren om het leervermogen bij je leerlingen te ontwikkelen?

Neem dan deel aan deze workshop. Je maakt kennis met de zeven dimensies waarmee je het persoonlijk leren van alle leerlingen bespreekbaar kunt maken. Aan bod komt ook de aanpak die je als leerkracht helpt kinderen te ondersteunen in het idee van leren, denken én het stellen van eigen leerdoelen ten aanzien van leren leren en denken. Bijzonder is het bijpassende schoolbrede volgsysteem dat de persoonlijke opvattingen op het eigen leren van leerlingen laat zien en de ontwikkeling hierin bijhoudt.

Geschikt voor zowel scholen die al werken met T4L als op andere manieren vorm geven aan 21ste eeuws vaardigheden!

*Datum: 08 november van 14.00-16.30 uur

* Voor wie: directeuren, intern begeleiders en andere belangstellenden

* Kosten: € 85,- 

Inge Bloemers

Inge Bloemers

Onderwijsadviseur, GZ-psycholoog