IKC tweedaagse

Wil je samen met (een afvaardiging) van jouw team de eerste stappen zetten op weg naar een integraal kindcentrum? En wil je dit doen in een ontspannen sfeer, met veel ruimte voor professionele kennismaking, het formuleren van concrete acties en aandacht voor leiderschapsstijlen? Dan is de IKC tweedaagse een goede eerste stap!

In twee dagen leer je elkaars professionele handleiding lezen en ga je aan de slag met het formuleren van ambities en bijbehorende concrete acties. We verkennen de stand van zaken rondom IKC vorming, vormen concrete beelden en denken na over hoe het proces op jouw school het beste ingericht kan worden.

De IKC tweedaagse is bedoeld voor leidinggevenden van opvang en onderwijs en andere afgevaardigden van beide organisaties die de kar trekken in een IKC vormingsproces. Voorafgaand aan de tweedaagse vindt een intake plaats om het programma zo veel mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen van de deelnemers. Het is ook mogelijk de tweedaagse samen met een ander IKC (bijvoorbeeld van hetzelfde bestuur) te volgen.

De kosten voor deze tweedaagse zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor meer informatie of een prijsopgave: neem contact op met Karlijn Brouwers: kbrouwers@edux.nl, 06 424 858 67

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact met mij op.