Andrea Stassen

K&J psycholoog NIP/adviseur Onderzoek & Begeleiding [KluppluZ]

06-10935792
(Renzo, 7 jaar) “Kijk, je hebt een probleem. Het slechte haal je er gewoon van af en het goede stop je er dan gewoon bij”. (Bron: Omdenken door kinderen van Berthold Gunster)

Positief, gedreven en pragmatisch - woorden die mij omschrijven. Als psycholoog bij Edux ga ik in mijn behandelingen en diagnostische onderzoeken (samen!) op zoek naar de krachten en competenties van ouders, leerkrachten en kinderen en probeer hen weer regie te laten nemen. Ik denk niet graag in hokjes; mijn doel is om het kind, de ouders en leerkrachten verder te helpen met concrete handvaten en het kind achter de diagnose te zien. Ik vind het belangrijk om met een brede en open blik naar ieder kind te kijken. Ik probeer altijd de samenwerking en de verbinding te zoeken met ouders en leerkrachten en goed te luisteren én te kijken naar het kind. In mijn werk probeer ik creatief te zijn, individueel passend en oplossingsgericht.  

Mijn expertise ligt op het gebied van gedrag, hechtingsproblematiek, problemen met emotie regulatie en leerkracht-leerling interactie. 

Andrea Stassen