Annemie Wouters-Mackus

MT lid / Onderwijsadviseur

06-51211103
Van onmogelijkheden naar mogelijkheden!

Enthousiast, gedreven en met veel energie: dat ben ik! Als orthopedagoog en onderwijsadviseur houd ik me bezig met het begeleiden, coachen en trainen van leerkrachten, IB-ers en teams, op verschillende gebieden zoals passend onderwijs, groeidocumenten, EDI (expliciete directe instructie), dyslexie, dyscalculie (rekenen).

In al mijn werkzaamheden streef ik ernaar om onmogelijkheden om te zetten (of om te denken) in mogelijkheden, waarbij ik stimuleer om lef te tonen (durf te doen en durf los te laten). Ik bruis van de energie en hoop dit ook door te kunnen geven aan iedereen met wie ik werk.

Annemie Wouters-Mackus

Blogberichten

Sterk voor de groep

Sterk voor de groep

Expliciete Directe Instructie en Thinking for Learning. Wanneer is welke aanpak gepast en sluiten deze aanpakken elkaar uit of vullen ze elkaar aan? 

De Digitale Wereld: Toen en Nu!

De Digitale Wereld: Toen en Nu!

Annemie Wouters kijkt in haar blog naar de digitale wereld van toen en nu. Met welke dilemma’s worstelen de ouders van nu?

In of uit de sleur...?

In of uit de sleur...?

Na weken hard werken was de zomervakantie eindelijk aangebroken. Dé periode om bij te komen. Geen e-mail, geen vergaderingen of administratie, niets. Maar toch keek ik in augustus weer uit naar de start van het nieuwe schooljaar.