Mirjam Wolff

Onderwijsadviseur

06-30080448

Enthousiast, bevlogen en van vele markten thuis, met een groot hart voor kinderen die meer nodig hebben dan de standaard.... Passend onderwijs voor de kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken omdat er lichamelijke, verstandelijke of andere uitdagingen zijn te overwinnen.

Vijftien jaar voor de klas, als gediplomeerd docent basisonderwijs, Engels en Drama. En als locatieleider, directeur REC 4 en onderwijsadviseur op velerlei uiteenlopende gebieden.

Na 25 jaar onderwijs ben ik nog elke dag bevlogen aan het werk. Ik steun, complimenteer, stel vragen en ga met jou op zoek naar de antwoorden. Actieve werkvormen? Natuurlijk!

Wil jij met mij eens nadenken over het motiveren en ondersteunen van leerkrachten die hun professionaliteit willen vergroten? Wil jij zoeken naar inhoudelijke trajecten die ook aan teambuilding denken en werken? Wil jouw PO of VO team leergebied overstijgend uitgedaagd worden? Elke nieuwe, spannende vraag over je school, je lessen of je leerlingen, wil ik graag met je onderzoeken. Wie weet geven wij jouw leerlingen wel vleugels…

Mirjam Wolff