Mirjam Wolff

Onderwijsadviseur

06-30080448

Na 25 jaar onderwijs ben ik nog elke dag bevlogen aan het werk. Ik steun, complimenteer, stel vragen. Ik ga met de directeur, de vakgroep én de leerkracht  op zoek naar de antwoorden. Actieve werkvormen? Natuurlijk!

Wil jij met mij eens nadenken over het motiveren en ondersteunen van leerkrachten die hun professionaliteit willen vergroten? Wil jij zoeken naar inhoudelijke trajecten die ook aan teambuilding werken? Wil jouw PO of VO team leergebied overstijgend uitgedaagd worden? Wil jij in het VO op een jullie passende manier aan vaardigheden werken? Voordoen, meedoen en verbinding zoeken, dát is wat ik wil. Diep het team in, elkaars kwaliteiten benutten.

En een andere liefde; wil jij onderzoeken wat buitenonderwijs met jouw kinderen doet? Durven jullie de doelen ook buiten te halen en zo middels het aanleren van vaardigheden te sturen op gedrag? Letterlijk buiten, letterlijk in het bos?

Elke nieuwe, spannende vraag over je school, je lessen of je leerlingen, wil ik graag met je onderzoeken.  Ik ben enthousiast, bevlogen en van vele markten thuis, met een groot hart voor de leerkracht die ondersteund mag worden in het belangrijkste werk van de wereld!

Het proces maken we samen belangrijk, tact en intuïtie om het goede te doen!

Vijftien jaar voor de klas, als gediplomeerd docent basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Engels en Drama. Tien jaar locatieleider, directeur REC 4 en onderwijsadviseur op velerlei uiteenlopende gebieden.

Mag ik eens langskomen?

Mirjam Wolff