Sanne Maas

Onderwijsadviseur

06-30678047

Bevlogen, analytisch, doelgericht en een tikkeltje eigenzinnig. Woorden die mij drijven in mijn werk als onderwijsadviseur. Binnen mijn werk houd ik me vooral bezig met brede vraagstukken binnen kwaliteitszorg. Hoe stuur ik als bestuurder, directeur en leerkracht proactief en systematisch op onderwijskwaliteit? Wat is ‘kwaliteit’ eigenlijk en hoe maken we dit zichtbaar binnen onze organisatie? Hoe past dit binnen onze schoolplannen en het strategisch beleid? Mooie vraagstukken waar ik scholen met veel toewijding bij begeleid. 

Naast kwaliteitszorg ligt mijn grote interesse bij visie- en innovatietrajecten. Ik zoek graag samen met organisaties uit waar zij voor staan en hoe toekomstgericht onderwijs zo passend mogelijk vormgegeven kan worden. Werken vanuit leerlijnen, gepersonaliseerd leren en groepsdoorbrekend werken zijn termen die mij erg aanspreken.

Door mijn ervaringen als leerkracht en directeur weet ik de diverse lagen binnen een organisatie te raken, heb ik een breed blikveld en kan ik integraal schakelen. Hierbij vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten bij de vraag van de gehele organisatie en kritisch mee te denken.

Sanne Maas